Aalsmeer

Linneauslaan 2B
1431 JV Aalsmeer
Tel.
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Blok, Lisa

Lisa Blok

Hoi! Mijn naam is Lisa en ben sinds januari 2018 werkzaam bij Carehouse Oost/Ijburg. Sinds januari 2021 ben ik werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. In 2017 ben ik op de Hogeschool Leiden afgestudeerd als kunstzinnig therapeut. Hier heb heb ik erg veel ervaring opgedaan met de doelgroep en heb ik de kans gekregen om bij Carehouse als pedagogisch medewerker in te stromen. Ik geef zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Ik heb altijd al kinderen willen helpen en haal hier veel energie uit. Het werken aan doelen, de positieve benadering hiervoor en de diversiteit zorgen ervoor dat ik mij hier op mijn plek voel!

Borst, Wilco

Wilco Borst

Mijn naam is Wilco Borst, in september 2013 ben ik bij Carehouse op de vestiging in Hoorn begonnen als stagiair. Na een ontzettend leuke en leerzame stage ben ik bij Carehouse in de flexpool gaan werken. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij het team Aalsmeer. Ik vind het belangrijk om naar het kind en zijn of haar kwaliteiten te kijken en niet naar de stoornis! De methode van Carehouse en de afwisselende begeleidingen maken dat ik hier alweer een aantal jaar met veel plezier werk.

Burgering, Amber

Amber Burgering

Hoi! Ik ben Amber, sinds 2017 werkzaam bij Carehouse in Aalsmeer. Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog in Amsterdam. Wat mij aanspreekt aan het werk bij Carehouse is dat we altijd bezig zijn met het groeien naar zelfstandigheid. Samen met een kind, jongere of gezin maken we een plan, waarvan het doel persoonlijk is. Wij sluiten aan op jouw behoeften en door middel van een positieve benadering begeleiden wij jullie stap voor stap naar het doel toe.

Daoud, Demiana

Demiana Daoud

Dekker, Lichelle

Lichelle Dekker

Hallo allemaal! Mijn naam is Lichelle Dekker en ik ben sinds 1 november 2018 werkzaam bij Carehouse Aalsmeer. Na het afronden van mijn opleiding HBO Pedagogiek heb ik gewerkt op een dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ik zocht op een gegeven moment naar een meer afwisselende baan met een ander soort uitdaging. Het versterken van wat een kind allemaal kan en de openheid van ouders vind ik erg fijn aan dit werk. Tot snel!

Eyra, Yasmin

Yasmin Eyra

Hi! Mijn naam is Yasmin en in 2018 ben ik bij CareHouse begonnen als stagiaire. Ik volg nu nog de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening met als Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Naast dat ik mijn energie haal uit het werken met jeugdigen, wil ik ook wat kunnen betekenen in hun ontwikkeling. De positieve benadering naar kinderen en jongeren vind ik een mooi aspect binnen CareHouse. Waarbij er juist de nadruk wordt gelegd op het aanleren van gewenst gedrag.

Koningen, Nadine

Nadine Koningen

Hallo! Mijn naam is Nadine Koningen. Ik studeer op dit moment Sociaal werk aan de Hogeschool Leiden. Ik ga stage lopen bij Carehouse Aalsmeer van september 2020 tot juli 2021. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de kwaliteiten van de kinderen en jongeren, wat zij wél kunnen in plaats van wat zij niet kunnen. Ik hoop tijdens mijn stage bij Carehouse veel te leren en wie weet, tot snel!

Lohuis, Dave

Dave Lohuis

Renswou, Nadia van

Nadia van Renswou

Hey, ik ben Nadia van Renswou en loop voor mijn HBO studie Sociaal Werk vanaf september 2020 mijn stage bij Carehouse Aalsmeer. Mijn doel is het positief bekrachtigen van kinderen en jongeren zodat zij meer vaardigheden kunnen aanleren en sterker in de maatschappij kunnen staan. Ik ben erg enthousiast om hier aan de slag te gaan en hoop hier veel te kunnen leren!

Smorenburg, Pam

Pam Smorenburg

Hi! Ik ben Pam en ben sinds 2017 werkzaam bij CareHouse in Aalsmeer. Ik ben gestart als stagiaire en ben daarna blijven werken in het team. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van mij laatste studiejaar Pedagogiek. Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren doormiddel van een positieve benadering kunne leren en hen op deze manier in hun eigen kracht te zetten. Met mijn enthousiasme en positieve energie probeer ik de kinderen zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren.

Strubbe, Danielle

Danielle Strubbe

Hai! Mijn naam is Danielle en heb Pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mijn stage afgerond op de vestiging Work it Out Amsterdam en ik werk nu sinds twee jaar als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse. Wat ik mooi vind aan Carehouse is de positieve visie. Ik vind het belangrijk om opzoek te gaan naar kwaliteiten en krachten van jongeren. Van daaruit kunnen we samen werken aan doelen. Daarnaast wil ik kinderen en jongeren toerusten met praktische en sociale vaardigheden, zodat ik een bijdrage kan leveren aan hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, integer en onderzoekend. In mijn vrije tijd sport ik graag en ik geef ook les in de sportschool. Het werken bij Carehouse motiveert mij enorm en daarom doe ik dit met veel plezier.

Veltman, Kim

Kim Veltman

Afgestudeerd als Orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in jeugdzorg. Belangrijk is dat kinderen door middel van een positieve benadering willen ontwikkelen en inzicht krijgen in hun eigen ontwikkeling. De werkwijze van CareHouse sluit hier gelukkig helemaal bij aan. De verschillende kinderen, hun gezinnen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk voor mij mega gevarieerd en uitdagend.