Amsterdam Noord

Meteorenweg 125
1033 GW Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bart, Julia

Julia Bart

Hoi, ik ben Julia! Sinds maart 2020 ben ik werkzaam voor de vestiging Kids at Home Amsterdam-Noord en de Professor Waterinkschool. Op de school geef ik groepsbegeleidingen aan de beter pASSend klas en ik zal in de toekomst ook individuele begeleiding gaan geven. De focus op wat er al is en situaties creëren zodat een kind de kans krijgt om te groeien, zijn belangrijke uitgangspunten voor mij als pedagogisch hulpverlener. Met mijn achtergrond als toegepast psycholoog en oneindige nieuwsgierigheid naar wat een kind doet groeien (en bloeien!) ben ik erg blij hier dagelijks met de kinderen aan te werken.

Freulings, Maud

Maud Freulings

Hoi! Ik ben Maud! Na de leuke studie orthopedagogiek in het hoge noorden van Nederland (Groningen), ben ik in 2017 begonnen bij CareHouse Oost/IJburg. Hier gaf ik groepsbegeleidingen, schoolbegeleidingen en individuele begeleidingen. Ik word enorm enthousiast als ik zie dat kinderen zich ontwikkelen en leren door de hulp die hen geboden wordt. Juist door de sterke kanten van het kind te gebruiken, kan het kind soms veel meer dat hij of zij zelf denkt. CareHouse sluit hier perfect op aan! Momenteel werk ik als gedragsdeskundige bij PI-school Professor Waterink Noord vanuit het SJSO.

Haaijen, Maxime

Maxime Haaijen

Hallo ik ben Maxime! Ik werk bij de vestiging Carehouse Amsterdam Noord. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin en heb ontzettend leuke collega's. Ik heb sinds 2018 mijn diploma Toegepaste Psychologie van de Hoge school van Amsterdam. Voorheen heb ik stage gelopen bij Carehouse en ik heb hier veel geleerd. Ik hoop nog veel te mogen leren hier en leuke uitdagingen tegen te komen.

Hamming, Emma

Emma Hamming

Hi! Mijn naam is Emma. Ik werk sinds 2019 bij CareHouse in Amsterdam Noord. Hiervoor heb ik Toegepaste Psychologie en Forensische Gezinspedagogiek gestudeerd. Ik geef nu individuele begeleidingen en werk op de clubs bij Kids at Home. Het leuke aan het werken bij CareHouse vind ik de positieve sfeer en de focus op succeservaringen. Ik merk dat kinderen hier groeien doordat zij op een positieve manier aangemoedigd worden om zich te ontwikkelen en hun krachten in te zetten. Dit maakt dat ik veel plezier en voldoening haal uit het werk!

Kort - Schellekens, Vivian van der

Vivian van der Kort - Schellekens

Hoi! Ik ben Vivian, vanaf november 2021 ben ik werkzaam als pedagogisch hulpverlener bij Carehouse, vestiging Amsterdam Noord. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de besloten jeugdzorg heb ik een overstap gemaakt naar het onderwijs. Toch ligt mijn hart bij de hulpverlening en zodoende ben ik bij Carehouse terecht gekomen. De combinatie van individuele begeleiding en groepsbegeleiding vind ik een enorme uitdaging waar ik ontzettend veel positieve energie uit haal, geen dag is hetzelfde!

Lodewijkx, Megan

Megan Lodewijkx

Hoi! Ik ben Megan. Ik ben derde jaars student Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds februari 2022 ben ik begonnen met mijn afstudeer stage bij Carehouse locatie Amsterdam Noord. Ik heb gekozen voor Carehouse omdat de positieve sfeer mij erg aantrekt. De komende tijd hoop ik veel te leren en nieuwe inzichten op te doen.

Louwerse, Marinka

Marinka Louwerse

Mijn naam is Marinka en ik ben sinds april 2013 werkzaam voor de vestiging Kids at Home Amsterdam Noord. Hiervoor heb ik de opleiding Forensische Orthopedagogiek afgerond, gereisd en bij Bureau Jeugdzorg gewerkt. De positieve sfeer bij Kids at Home zorgde er voor dat ik mij meteen thuis voelde, dit zelfde zie ik terug bij de kinderen die bij ons komen. Ik ben enthousiast over de manier van werken, namelijk het aanleren van vaardigheden op een plezierige manier en het benadrukken van de krachten van een kind. Ik hoop vele kinderen en hun ouders te ondersteunen bij het bereiken van maximale zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De verschillende kinderen, activiteiten en groepssamenstellingen maken het werk bij Kids at Home afwisselend en uitdagend. Dit geeft mij energie en plezier!

Poll, Manon van de

Manon van de Poll

Hoi! Ik ben Manon en sinds mei 2021 werk ik bij Carehouse. Ik werk voor het grootste deel als gedragswetenschapper op de PI-school Professor Waterink Noord en één dag per week geef ik individuele begeleiding op de Talentenclub in Utrecht-Zuid. Een leuke afwisseling omdat ik in de ene rol juist meer coördinerend en overkoepelend werk, terwijl ik in de andere rol juist direct met de kinderen aan het werk ben. Wat mij zo bevalt aan het werken bij Carehouse is het werken vanuit een positieve benadering, om zo altijd op de sterkte kanten van kinderen te focussen en van daaruit te groeien. Zelf probeer ik ook veel positiviteit en enthousiasme uit te stralen, daar wordt het werk alleen maar leuker van!

Preij, Raisa

Raisa Preij

Hallo! Ik ben Raisa! Ik werk sinds september 2018 bij Kids at Home Amsterdam noord. Ik werk als groepsbegeleider, doe individuele begeleidingen en werk twee en een halve dag op de Professor Waterinkschool als achterwacht. Ik haal veel plezier uit het contact met de kinderen en de wisselende werkzaamheden. Op een positieve en leuke manier dingen leren sluit helemaal aan bij mijn visie en dat is wat het werken bij Carehouse zo speciaal maakt.

Rotte, Lara van de

Lara van de Rotte

Hallo, ik ben Lara! Sinds oktober 2017 werk ik met veel plezier bij Kids at Home Amsterdam Noord. Het werken met een op maat gemaakt plan en doelstelling maakt een kind eigenaar van zijn eigen ontwikkeling wat zijn/haar zelfstandigheid en zelfvertrouwen zal doen groeien. Dat in combinatie met een veilige omgeving, plezierbeleving en positiviteit wordt er voor de kinderen een klimaat gecreëerd waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een omgeving waar ik energie van krijg en graag in werk!

Smit, Kirsten

Kirsten Smit

Talakaka, Tabitha

Tabitha Talakaka

Hoi! Ik ben Tabitha en sinds oktober 2021 werk ik met veel plezier bij Carehouse op de locatie Amsterdam Noord. Hiervoor heb ik Pedagogische Wetenschappen en Orthopedagogiek gestudeerd. Na mijn studie was ik op zoek naar een leuke en uitdagende baan en die heb ik hier gevonden bij Carehouse. Carehouse werkt met op maat gemaakte plannen die aansluiten op de interesses en krachten van het kind. Daarnaast creëren de kinderen en begeleiders leermomenten voor elkaar waardoor positief contact, succeservaringen en een veilige omgeving ontstaan. Samen met mijn gezellige collega’s zorgt dit alles voor een fijne werksfeer waar ik veel energie en voldoening uit haal!