Amsterdam Oost-IJburg

IJburglaan 434
1086 ZJ Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Agten, Elske van

Elske van Agten

Hoi, ik ben Elske! Na een jaar stage te hebben gelopen bij CareHouse, ben ik sinds 1 juli 2019 werkzaam bij CareHouse Oost/IJburg. Inmiddels heb ik mijn studie Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en ben ik volledig aan de slag bij CareHouse. Ik geef zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Werken bij CareHouse doe ik met veel plezier. Ik vind de visie om een kind in zijn kracht te zetten zeer bewonderenswaardig. Daarnaast vind ik het belangrijk om een positieve sfeer neer te zetten voor zowel de groep als voor het kind individueel.

Broertjes, Rosanne

Rosanne Broertjes

Hi, ik ben Rosanne! Ik zit in mijn derde jaar van de studie Pedagogiek. Vanaf februari 2021 loop ik stage bij Carehouse Oost-Ijburg. Ik heb veel zin om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen bij Carehouse.

Hofsté, Bo

Bo Hofsté

Hi, Ik ben Bo en ik ben afgestudeerd aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en ik ben vanaf 1 juni 2021 werkzaam bij Carehouse! Wat mij aanspreekt aan de visie van Carehouse is dat er gekeken wordt naar de interesses en behoeften van het kind en dat aan de hand hiervan de begeleiding wordt afgestemd. Ook vind ik het mooi dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden van een kind en dat gedrag op een positieve manier wordt bekrachtigd.

Krijger, Frida

Frida Krijger

Hoi, ik ben Frida! Net nieuw bij Carehouse. Na mijn studie Social Work ben ik gaan werken als Pedagogisch Coach in de Kinderopvang. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt. Na een leuke tijd was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij Carehouse! Ik haal erg veel plezier uit het werken met kinderen en breng graag mijn creativiteit en enthousiasme over aan een ander. Ieder kind leert op z'n eigen manier. Ik vind het dan ook belangrijk om te zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten en een veilige, gezellige leeromgeving! Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Sondervan, Alyssa

Alyssa Sondervan

Hallo Allemaal! Mijn naam is Alyssa Sondervan. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 heb ik een jaar stagegelopen bij Carehouse en ben ik sinds 2018 werkzaam geweest Carehouse Hilversum. Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij vestiging Oost-IJburg. Het is leuk, uitdagend en leerzaam om de afwisseling tussen groeps- en individuele begeleidingen te hebben en de focus te hebben liggen op de krachten en positieve punten van de jongeren! Zie ik je bij CareHouse? Graag tot dan!

Toor, Fleur van

Fleur van Toor

Hoi allemaal! Mijn naam is Fleur en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam bij Carehouse Oost/IJburg. In mei 2018 ben ik afgestudeerd aan de master 'Child and Education Studies' van de Universiteit Leiden. Door mijn eerdere werkervaring in het coachen en ondersteunen van kinderen met en zonder ontwikkelingsachterstand, heb ik de afgelopen jaren van dichtbij kunnen observeren en kunnen ervaren wat zich in deze kleine hoofdjes afspeelt. Ik vind het mooi om te zien dat door middel van een positieve benadering, de kinderen veel meer kunnen dan ze zelf denken!

Vugt, Katienke van

Katienke van Vugt

Hoi, Ik ben Katienke! Ik werk sinds december 2018 Bij Carehouse. De afgelopen jaren heb ik veel met kinderen gewerkt en ik merk dat ik dit de meest leuke doelgroep vind om mee te werken. Bij carehouse geef ik individuele begeleiding aan kinderen en daarnaast werk ik als groepsbegeleider op de Kids @ Home groepen.