Amsterdam Oost-IJburg

Franz Zieglerstraat 74-76
1087 HN Amsterdam
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Agougil, Nihad

Nihad Agougil

Hi, ik ben Nihad! Ik heb sociaal pedagogisch hulpverlening gestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda. Ik heb gewerkt in de vrouwenopvang in Rotterdam en ben sinds kort verhuisd naar Amsterdam. Daar hoorde natuurlijk ook een nieuwe, leerzame uitdaging bij die ik bij Carehouse Oost-IJburg aanga als pedagogisch hulpverlener. Wat mij erg aanspreekt is het Leuk-Leren, waarbij er op een laagdrempelige en positieve manier begeleiding wordt geboden. Ik zie je graag bij Carehouse!

Agten, Elske van

Elske van Agten

Hoi, ik ben Elske! Na een jaar stage te hebben gelopen bij CareHouse, ben ik sinds 1 juli 2019 werkzaam bij CareHouse Oost/IJburg. Inmiddels heb ik mijn studie Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en ben ik volledig aan de slag bij CareHouse. Ik geef zowel individuele begeleidingen als groepsbegeleidingen. Werken bij CareHouse doe ik met veel plezier. Ik vind de visie om een kind in zijn kracht te zetten zeer bewonderenswaardig. Daarnaast vind ik het belangrijk om een positieve sfeer neer te zetten voor zowel de groep als voor het kind individueel.

Bruin, Kim de

Kim de Bruin

Hoi! Mijn naam is Kim. In 2018 ben ik afgestuurd als Toegepast Psycholoog aan de Hogeschool Leiden. Tijdens mijn studie heb ik mij vooral gericht op het begeleiden, adviseren en voorlichten van ouders en kinderen. Ik heb veel ervaring opgedaan in de kinderopvang waar ik niet alleen pedagogisch medewerker was, maar ook persoonlijk begeleider van kinderen die een extra zorgvraag hadden. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij Carehouse terecht. Hier zal ik aan de slag gaan als Pedagogisch Hulpverlener. Wat mij aanspreekt is de positieve benadering van kinderen en het begeleiden van kinderen, zowel individueel als in groepsverband.

Sondervan, Alyssa

Alyssa Sondervan

Hallo Allemaal! Mijn naam is Alyssa Sondervan. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2017 heb ik een jaar stagegelopen bij Carehouse en ben ik sinds 2018 werkzaam geweest Carehouse Hilversum. Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij vestiging Oost-IJburg. Het is leuk, uitdagend en leerzaam om de afwisseling tussen groeps- en individuele begeleidingen te hebben en de focus te hebben liggen op de krachten en positieve punten van de jongeren! Zie ik je bij CareHouse? Graag tot dan!

Vreeburg, Marije

Marije Vreeburg

Hoi, ik ben Marije! Sinds februari 2022 ben ik gestart met mijn derdejaarsstage voor de studie Pedagogiek bij CareHouse Oost/IJburg. De positieve manier van werken met de kinderen bij CareHouse op de groepen vind ik ontzettend leuk en ik hoop veel te leren van het team en de kinderen!

Vugt, Katienke van

Katienke van Vugt

Ik ben Katienke! Ik heb pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en werk sinds 2018 bij CareHouse Oost/IJburg als Casemanager/pedagogisch hulpverlener. Bij CareHouse geef ik zowel individuele begeleiding als groepsbegeleidingen. Het werk bij Carehouse is iedere dag anders en dit maakt het werk dynamisch, uitdagend en leerzaam.

Wit, Amber de

Amber de Wit

Hallo daar! Mijn naam is Amber. Op de Hogenschool van Amsterdam heb ik de studie Sociaal Pedagogisch hulpverlening gestudeerd. Met veel plezier ging ik daar naar school en nu naar mijn werk bij Carehouse! De veelzijdigheid in het groepswerk en de individuele begeleiding maakt het werk afwisselend en leerzaam. Hoe Carehouse de kinderen en jongeren op een positieve manier benaderd door te kijken wat al wel lukt en hen helpt hun eigen pad te bewandelen vind ik mooi. Want zeg nou zelf? niemand is hetzelfde!