Dordrecht

Vrieseplein 15
3311 NK Dordrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Broere, Ralista

Ralista Broere

Hallo ik ben Ralista! Ik heb de studie SPH in Antwerpen gevolgd en ik ben in 2018 afgestudeerd. Ik heb gezien hoe belangrijk het is om vooral de positieve kant en het kunnen van een kind/ouder te laten zien. Een kind haalt het beste uit zichzelf als het zichzelf accepteert maar ook als de omgeving hen respecteert. Ik zocht dan ook een werkplek die dit ook ambieert en ben daarom sinds januari 2021 werkzaam bij Carehouse. Hier kunnen ouder(s)/verzorger(s) en kinderen zichzelf zijn waarbij wij samen met hen bouwen aan een mooie toekomst.

Elkhuizen, Naomi

Naomi Elkhuizen

Jong, Manon de

Manon de Jong

Hi, mijn naam is Manon! Sinds juli 2021 ben ik werkzaam als Pedagogisch Hulpverlener bij Carehouse. In september 2020 en ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog, waarna ik op zoek was naar een baan die past bij mijn visie. Bij Carehouse heb ik een plek gevonden waar ik kinderen kan ondersteunen op een laagdrempelige en leuke manier. Ik kijk er naar uit om mij in te zetten voor de ontwikkeling van de kinderen die bij ons komen. Een kind bloeit ontzettend wanneer het zich veilig voelt en plezier heeft. De positieve benadering van Carehouse gericht op de succeservaring van kinderen maakt dat dit de ideale werkplek voor mij is.

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Nadat ik met heel veel plezier stage heb gelopen, ben ik als pedagogisch hulpverlener aan de slag gegaan. Ondertussen heb ik mijn diploma pedagogiek behaald en werk ik sinds 2016 bij Carehouse. Ik geef individuele begeleidingen, ouderbegeleidingen, groepsbegeleidingen en ben ik zorgcoördinerend hulpverlener binnen het team geworden. Naast mijn werk met de kinderen, werk ik ook bij het centraal aanmeldpunt binnen de organisatie. Hopelijk tot snel!

Mol, Lotte

Lotte Mol

Hi, ik ben Lotte! Dit jaar mag ik afstuderen bij Carehouse Dordrecht. Ik kijk ernaar uit om veel te leren en samen met kinderen en ouders aan de slag te gaan. De positieve, ontwikkelingsgerichte visie van Carehouse spreekt mij aan en ik kan dan ook niet wachten om jullie krachten en kwaliteiten te ontdekken en deze in te zetten om zo een positieve verandering teweeg te brengen. Hopelijk tot snel!

Schaijk, Maritza van

Maritza van Schaijk

Hoi! Mijn naam is Maritza van Schaijk. Ik ben afgestudeerd als Social Worker aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben gespecialiseerd in het profiel jeugd. Carehouse sprak mij meteen aan vanwege de focus op positiviteit, het werken met de eigen kracht en het oplossingsgericht werken waarbij gekeken word naar de mogelijkheden. Ik geloof dat kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking zich veel meer ontwikkelen in een fijne, veilige en positieve leeromgeving waarin ze plezier beleven. Ik heb ontzettend veel zin om als pedagogisch hulpverlener samen met de collega’s, de kinderen, de jongeren en hun ouders aan de slag te gaan. Wie weet ontmoeten wij elkaar bij Carehouse!

Sijde, Caitlin van der

Caitlin van der Sijde