Dordrecht

Vrieseplein 15
3311 NK Dordrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Broere, Ralista

Ralista Broere

Hallo ik ben Ralista! Ik heb de studie SPH in Antwerpen gevolgd en ik ben in 2018 afgestudeerd. Ik heb gezien hoe belangrijk het is om vooral de positieve kant en het kunnen van een kind/ouder te laten zien. Een kind haalt het beste uit zichzelf als het zichzelf accepteert maar ook als de omgeving hen respecteert. Ik zocht dan ook een werkplek die dit ook ambieert en ben daarom sinds januari 2021 werkzaam bij Carehouse. Hier kunnen ouder(s)/verzorger(s) en kinderen zichzelf zijn waarbij wij samen met hen bouwen aan een mooie toekomst.

Dekker, Sandra

Sandra Dekker

Hoi! , ik ben Sandra en ik ben in 2010 afgestudeerd aan de opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening. Ruim 6 jaar geleden ben ik in dienst gekomen bij Carehouse in Amsterdam. Ik was opzoek naar een bedrijf wat uit gaat van de krachten en kwaliteiten van het kind en zijn/haar systeem waarbij diagnose vrij gedacht word. Op dit moment ben ik zorgcoordinerend hulpverlener binnen Carehouse waarbij ik mij inzet voor onze doelgroep in Den Haag & Dordrecht. Graag denk ik met ieder kind en gezin mee in mogelijkheden waarbij het kind centraal staat.

Jong, Manon de

Manon de Jong

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Nadat ik met heel veel plezier stage heb gelopen, ben ik als pedagogisch hulpverlener aan de slag gegaan. Ondertussen heb ik mijn diploma pedagogiek behaald en werk ik sinds 2016 bij Carehouse. Ik geef individuele begeleidingen, ouderbegeleidingen, groepsbegeleidingen en ben ik zorgcoördinerend hulpverlener binnen het team geworden. Naast mijn werk met de kinderen, werk ik ook bij het centraal aanmeldpunt binnen de organisatie. Hopelijk tot snel!

Lemmens, June

June Lemmens

Hoi, ik ben June Lemmens en afgestudeerd als psycholoog aan Radboud - en Tilburg Universiteit. Sinds mei 2020 staat mij de leuke uitdaging te wachten om mee te helpen bij het opzetten van de nieuwe vestiging en CareHouse Dordrecht en Den Haag. Ik zal vooral aan de slag gaan bij Kids at Home. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Omdat CareHouse aandacht heeft voor de interesses van de kinderen, ze in hun kracht zet en een positieve sfeer creëert binnen de groepen, ben ik ervan overtuigd dat dit zal bijdragen aan een positieve ontwikkeling van de kinderen. Ik kijk ernaar uit om op een leuke, positieve manier hun kwaliteiten en krachten te ontdekken en ze vooruit te helpen in hun ontwikkeling! Wie weet zien we elkaar snel!