Dordrecht

Vrieseplein 15
3311 NK Dordrecht
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Broere, Ralista

Ralista Broere

Hallo ik ben Ralista! Ik heb de studie SPH in Antwerpen gevolgd en ik ben in 2018 afgestudeerd. Ik heb gezien hoe belangrijk het is om vooral de positieve kant en het kunnen van een kind/ouder te laten zien. Een kind haalt het beste uit zichzelf als het zichzelf accepteert maar ook als de omgeving hen respecteert. Ik zocht dan ook een werkplek die dit ook ambieert en ben daarom sinds januari 2021 werkzaam bij Carehouse. Hier kunnen ouder(s)/verzorger(s) en kinderen zichzelf zijn waarbij wij samen met hen bouwen aan een mooie toekomst.

Elkhuizen, Naomi

Naomi Elkhuizen

Hallo, mijn naam is Naomi! In juli 2022 ben ik afgestudeerd als sociaal werker (gespecialiseerd in het profiel jeugd) en aan de slag gegaan bij Carehouse. Ik heb gekozen voor deze plek, omdat de visie van Carehouse mij aanspreekt en bij mijn werkwijze past. Ik wil mij op een positieve manier inzetten voor de ontwikkeling van ieder kind. Ik kijk er naar uit om een veilige plek te bieden waarbij ik de kinderen op een laagdrempelige manier kan ondersteunen en de kwaliteiten kan ontdekken. Door de verschillende begeleidingen die Carehouse biedt is dit een interessante en uitdagende werkplek voor mij. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Jong, Manon de

Manon de Jong

Hi, mijn naam is Manon! Sinds juli 2021 ben ik werkzaam als Pedagogisch Hulpverlener bij Carehouse. In september 2020 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog, waarna ik op zoek was naar een baan die past bij mijn visie. Bij Carehouse heb ik een plek gevonden waar ik kinderen kan ondersteunen op een laagdrempelige en leuke manier. Ik kijk er naar uit om mij in te zetten voor de ontwikkeling van de kinderen die bij ons komen. Een kind bloeit ontzettend wanneer het zich veilig voelt en plezier heeft. De positieve benadering van Carehouse gericht op de succeservaring van kinderen maakt dat dit de ideale werkplek voor mij is.

Knippels, Michelle

Michelle Knippels

Hi, ik ben Michelle! Ik ben in 2016 bij Carehouse gestart als stagiaire en ik ben eigenlijk niet meer weggegaan omdat ik het werk zo ontzettend leuk vind. Ik hou mij bezig met alle vormen van begeleiding die Carehouse biedt o.a. groepsbegeleiding, schoolbegeleiding en ouderbegeleiding (Family Care). Deze diversiteit spreekt mij enorm aan en daarom werk ik nog steeds met veel plezier bij Carehouse. Ik ben ondertussen zorg coördinator binnen het team geworden en help onder andere mee met de ontwikkeling van onze nieuwe Family Care leerlijn waar ik veel energie uit haal. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Mol, Lotte

Lotte Mol

Hi, ik ben Lotte! Dit jaar mag ik afstuderen bij Carehouse Dordrecht. Ik kijk ernaar uit om veel te leren en samen met kinderen en ouders aan de slag te gaan. De positieve, ontwikkelingsgerichte visie van Carehouse spreekt mij aan en ik kan dan ook niet wachten om jullie krachten en kwaliteiten te ontdekken en deze in te zetten om zo een positieve verandering teweeg te brengen. Hopelijk tot snel!

Schaijk, Maritza van

Maritza van Schaijk

Hoi! Mijn naam is Maritza van Schaijk. Ik ben afgestudeerd als Social Worker aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben gespecialiseerd in het profiel jeugd. Carehouse sprak mij meteen aan vanwege de focus op positiviteit, het werken met de eigen kracht en het oplossingsgericht werken waarbij gekeken word naar de mogelijkheden. Ik geloof dat kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking zich veel meer ontwikkelen in een fijne, veilige en positieve leeromgeving waarin ze plezier beleven. Ik heb ontzettend veel zin om als pedagogisch hulpverlener samen met de collega’s, de kinderen, de jongeren en hun ouders aan de slag te gaan. Wie weet ontmoeten wij elkaar bij Carehouse!

Sijde, Caitlin van der

Caitlin van der Sijde

Hi, mijn naam is Caitlin! In juli 2021 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan Fontys Tilburg. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik vind het belangrijk dat er voor kinderen een veilige plek wordt gecreëerd waar ze zichzelf kunnen zijn, daarnaast vind ik dat er gekeken moet worden naar de kans van een kind en niet naar de 'beperkingen'. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging en mogelijk zien we elkaar bij Carehouse!

Surewaard, Naomi

Naomi Surewaard

Hoi, ik ben Naomi! Ik studeer Social Work op Avans en dit jaar mag ik stage lopen bij Carehouse in Dordrecht. Ik geloof net als bij Carehouse dat kinderen zich het beste ontwikkelen wanneer ze zich veilig voelen en zich kunnen richten op positiviteit en plezier. Hier zet ik mij graag voor in. Samen met de kinderen ga ik hun kwaliteiten en krachten ontdekken voor een positieve ontwikkeling. Ik kijk er dan ook naar uit om dit bij Carehouse te leren en met jullie aan de slag te gaan, hopelijk tot snel!