Groningen

Verlengde Hereweg 43
9721 AE Groningen
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image

Onze medewerkers


Boels, Sietske

Sietske Boels

Hoi! Ik ben Sietske en ik werk sinds september 2019 bij Carehouse Groningen. Na een jaar stage ben ik nu met heel veel plezier als pedagogisch hulpverlener aan het werk! Het contact met de cliënten waarbij er sprake is van heel veel verschillende hulpvragen vind ik ontzettend leuk en uitdagend. De afwisseling tussen groeps- en individuele begeleiding zorgt voor optimale ontwikkelingsomstandigheden. De positieve benaderingswijze van Carehouse zorgt voor veel prachtige ontwikkelingen bij cliënten.

Bosman, Laura

Laura Bosman

Hoi, ik ben Laura! Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en HBO-pedagoog. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Carehouse Groningen. Uniek aan Carehouse vind ik de informele, positieve en ontwikkelingsgerichte wijze van begeleiden. Door aan te sluiten bij de interesses en talenten van de kinderen, op een speelse manier vaardigheden te oefenen, inzicht te geven in het proces en de behaalde (tussen)doelen te belonen, zetten we samen stappen richting zelfstandigheid en zelfredzaamheid. De jeugdige (terug) in zijn kracht en de pedagogisch hulpverlener op de achtergrond of zelfs overbodig, hoe mooi zou dat zijn? Ik ben er klaar voor om met kinderen op een positieve manier te werken aan ‘de beste versie van zichzelf’. Wie weet tot snel!

Clarke, Qieshannah

Qieshannah Clarke

Hi allemaal! Ik ben Qieshannah en ik ben sinds februari 2021 werkzaam bij CareHouse Groningen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een aantal Ouder/Moeder- en Kind Huizen, een Gezinshuis en een Beschermde Woonvorm. Wat CareHouse zo bijzonder maakt is de LEUK-LEREN methode. De kinderen worden op spelenderwijs en (on)bewuste manier gestimuleerd om te werken aan hun leerdoelen. Door middel van individuele- en groepsbegeleiding blijft de ontwikkeling van de kinderen efficiënt en effectief. Hopelijk tot snel!

Dreunhuizen, Maureen

Maureen Dreunhuizen

Hallo allemaal, mijn naam is Maureen Dreunhuizen en ik werk sinds 1 mei 2018 bij Carehouse. Ik heb Sociaal Work gestudeerd en tijdens deze studie heb ik veel kennis opgedaan en vaardigheden geleerd die ik goed kan toepassen bij Carehouse. In mijn stagetijd bij Carehouse voelde ik mij al gauw op mijn plek en werd het duidelijk dat dit het werk is wat ik wil gaan doen! Iedere dag is anders en de afwisseling die Carehouse biedt is iets wat ik erg prettig vind.

Heslinga, Sander

Sander Heslinga

Ik ben Sander Heslinga en werk sinds september 2016 bij CareHouse in Groningen. Hiervoor heb ik Maatschappelijk Werk- en Dienstverlening gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens mijn studie is mijn interesse altijd uitgegaan naar het begeleiden van kinderen en jongeren. In die periode ben ik om mij heen gaan kijken naar een uitdagende, maar ook leuke baan. Carehouse kwam toen direct naar voren als werkplek. Het werk is afwisselend door het begeleiden van de clubs en het doen van de individuele begeleidingen. Het aansluiten bij ieder verschillend kind zijn of haar belevingswereld zie ik als een uitdaging waar ik veel plezier aan beleef!

Ho-Suie-Sang, Barbara

Barbara Ho-Suie-Sang

Na de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik 7 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening. Inmiddels ben ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij CareHouse Groningen. Het team waarin in werk is goed op elkaar ingespeeld en staat als een huis in de zorg. Wij hebben veel plezier in het werken met kinderen en we zien dat de kinderen zich hier positief ontwikkelen. Binnen CareHouse Groningen hebben wij, naast het aanbod voor kinderen, ook een uitdagend aanbod voor jongeren. Zodoende zijn niet alleen de kinderen bij ons welkom, maar ook de pubers!

IJtsma, Carlijn

Carlijn IJtsma

Hallo, mijn naam is Carlijn IJtsma sinds Januari 2018 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik heb de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Social werker) aan de HanzeHogeschool in Groningen afgerond. Voordat ik bij Kids at Home stage kwam werken heb ik er een jaar stage gelopen. De doelgroep sprak mij erg aan en ik wil hier graag meer ervaring in opdoen. Ik vind het leuk om kinderen te helpen bij de problemen die ze ervaren en ze hierin te ondersteunen. Wat mij zo erg aanspreekt bij CareHouse is de uitdaging om met deze doelgroep te mogen werken en de positieve manier van werken. Ik vind het fijn dat er veel afwisseling is tussen de activiteiten en de verschillende clubs. Ook lijkt het me leuk om mezelf eventueel later in de stage te verdiepen in de individuele begeleiding, zodat ik ook hier meer ervaring in op kan doen.

Jansen, Josée

Josée Jansen

Hoi, mijn naam is Josée Jansen! Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie Social Work. Dit jaar loop ik stage bij CareHouse Groningen. Wat mij aanspreekt aan CareHouse is hun positieve visie, het vergroten van de eigen kracht en de zelfstandigheid van jeugdigen. Ik kijk uit naar komend jaar. Ik hoop samen met het team het beste uit de ander te halen en jeugdigen te helpen zich verder te kunnen ontwikkelen. Ik heb zin om te leren en om nieuwe ervaringen op te doen bij Carehouse. Wie weet tot ziens!

Lijzenga, Eva

Eva Lijzenga

Muggen, Rianne

Rianne Muggen

Hi! Mijn naam is Rianne Muggen en ik ben sinds juni 2018 werkzaam binnen het team van Carehouse Groningen. Met veel plezier heb ik de opleiding Pedagogiek gevolgd aan het Windesheim in Zwolle, waarmee ik afgestudeerd ben als HBO-pedagoog. Het mooie aan werken bij Carehouse vind ik de positieve mindset van de begeleiders. Een mindset die gelooft in de kracht en leerbaarheid van kinderen. Want alles wat je aandacht geeft, groeit!

Poiesz, Evelien

Evelien Poiesz

Hallo! Mijn naam is Evelien Poiesz. Ik ben in 2018 begonnen bij Carehouse als stagiaire en na de stage ben ik aan het werk gegaan als Ondersteunend Pedagogisch Werker. Ik vind de afwisseling in het werk heel erg leuk! Van werken op school, tot individuele begeleidingen en de groepen. De positieve benadering vind ik een fijne werkwijze die goed bij mij past en die ik heel mooi vind passen bij het werken met de doelgroep. Ik zie het als een uitdaging om een kind zo goed mogelijk te ondersteunen en uit te dagen om zijn leerdoelen te behalen en zo nog meer te groeien!

Sibbald, Kim

Kim Sibbald

Al meer dan 11 jaar werk ik met plezier bij CareHouse . De afwisseling groep en individueel maakt het werk elke dag weer anders. Naast pubers werk ik ook met kinderen op de basisschool . Met pubers werk je richting zelfstandigheid en met kinderen op de basisschool werk je weer aan andere doelen. Op deze manier is het werken altijd weer uitdagend.

Weessies, Sanne

Sanne Weessies

Hoi, mijn naam is Sanne Weessies en ik loop dit schooljaar stage bij Carehouse Groningen. Ik studeer op dit moment Social Work aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik heb voor de stage bij Carehouse gekozen omdat de combinatie van groeps- en individuele begeleiding en de positieve visie mij erg aan sprak. Ik hoop nog veel te mogen leren hier en meer leuke uitdagingen tegen te komen.