Haarlem

Bloemendaalseweg 169
2061 CJ Bloemendaal
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bakker, Simone

Simone Bakker

Hoi! Mijn naam is Simone en ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren. Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Carehouse. Wat ik mooi vind aan het werken bij Carehouse, is dat er in kleine stapjes aan verschillende doelen gewerkt wordt en waar positiviteit voorop staat.

Beek, Jaël

Jaël Beek

Hoi! Ik ben Jaël en dit jaar loop ik stage bij CareHouse. Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding Pedagogiek met als uitstroombestemming de jeugdzorg. CareHouse spreekt mij enorm aan door de positiviteit die de organisatie uitstraalt. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugdigen en ze helpen groeien. Ik weet zeker dat ik bij CareHouse veel zal gaan leren. Ik heb ontzettend veel zin om samen met de enthousiaste collega’s en de kinderen aan de slag te gaan!

Leersum, Inge van

Inge van Leersum

Hai! Ik ben Inge en ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Ik werk sinds oktober 2020 voor CareHouse Haarlem. Wat mij aanspreekt bij CareHouse is de ontwikkeling van kinderen en jongeren te kunnen stimuleren. Hen de juiste begeleiding te kunnen bieden, om zo hun zelfstandigheid/zelfredzaamheid te vergroten. Ik vind het leuk dat ik de kans krijg bij CareHouse om met verschillende doelgroepen te gaan werken en hoop veel ervaring op te kunnen doen!

Machielsen, Tessa

Tessa Machielsen

Hoi, ik ben Tessa. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. In 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij Carehouse en inmmidels werk ik met veel plezier als zorgcoördinerend pegagogisch hulpverlener/casemanager. Ik krijg energie van de eerlijkheid en het enthousiasme van kinderen, het plezier wat zij beleven aan de begeleiding, maar ook de lastige momenten en hier iets in kunnen betekenen is waardevol voor mij.

Oene, Jaimy van

Jaimy van Oene

Hallo! Ik ben Jaimy en ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als jongerencoach in Amsterdam en heb ik op een woongroep gewerkt als begeleider LVB kind/jeugd. Sinds januari 2019 ben ik gestart bij Carehouse Haarlem. Ik vind het leuk om groei te zien bij de kinderen waarmee ik werk. Door middel van positieve coaching, tips en ondersteuning te bieden, hoop ik het beste uit de ander te halen en ze daarmee verder te laten groeien.

Phaff - Brouwer De Koning, Christel

Christel Phaff - Brouwer De Koning

Mijn naam is Christel en ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Maatschappelijk Werkster. Daarvoor heb ik de Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd. Totdat CareHouse op mijn pad kwam en ik mijn kans heb gegrepen om hier te gaan werken. Door steeds kleine successen te behalen, zie je ze groeien. Al is het soms een uitdaging, iedereen verdient een plek in de maatschappij waar hij/zij gelukkig kan zijn! Ik hoop jullie snel te zien in Haarlem!

Reijnders, Eline

Eline Reijnders

Hai, ik ben Eline. In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik als gezinscoach gewerkt. In juni 2020 ben ik gestart bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener/ casemanager. Ik vind het een uitdaging om kinderen te kunnen ondersteunen bij hun sociaal/emotionele ontwikkeling en hen hierbij positief te coachen. Het geeft mij voldoening om kinderen een groei te zien doormaken. Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel enthousiasme doe!

Rixel, Elissa van

Elissa van Rixel

Hallo, ik ben Elissa. Afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de hoge school Inholland. Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij CareHouse Haarlem. Ik doe mijn werk als zorgcoördinator met heel veel plezier en enthousiasme. De positieve methodiek die CareHouse gebruikt bij het begeleiden van de kinderen, jongeren en hun ouders spreekt mij erg aan en past goed bij mijn persoonlijkheid. De diversiteit aan hulpvragen maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Ruijter, Paula de

Paula de Ruijter

Hi! Ik ben Paula, en ik ben afgestudeerd als pedagoog. Tijdens mijn studie heb ik verschillende ervaringen opgedaan met het werken met kinderen en jongeren. CareHouse past bij mijn visie om op een positieve en plezierige manier bij te dragen aan de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren. Hoe klein of groot de stappen in de ontwikkeling ook zijn, ik zie het als een interessante en leuke uitdaging om het beste eruit te halen. Ik kijk er naar uit om iedereen te begeleiden waar dat nodig is.

Schoorl, Francis

Francis Schoorl

Hoi, mijn naam is Francis. Ik ben in 2018 afgestudeerd als pedagoog. Ik ben na mijn stage bij Carehouse Haarlem blijven werken als vaste begeleider en casemanager. Ik begeleid jongeren individueel en werk op de WIO groepen waar ik jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 21 begeleidt. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren door de positieve methodiek groeien in het behalen van hun leerdoelen en trots zijn op hun prestaties!

Struiksma, Goldie

Goldie Struiksma

Hoi! Mijn naam is Goldie. Ik heb afgelopen jaar stage gelopen bij CareHouse Haarlem en ik ben nu werkzaam als flexer. Ik heb afgelopen jaar super veel geleerd bij CareHouse en ik hoop nog meer te kunnen leren de aankomende jaren! Wat ik zelf heel erg leuk vindt, is dat CareHouse positief gericht werkt. Hierdoor is het voor de cliënten leuk om te leren. Door de verschillende taken die CareHouse biedt, is het werk heel erg leuk en divers. Ik kijk er naar uit om nog veel cliënten te begeleiden!

Verdonk, Zoë

Zoë Verdonk

Hoi! Mijn naam is Zoë. Ik ben in 2017 afgestudeerd in de opleiding SPH. Als begeleider bij Carehouse lever je een positieve bijdrage aan het leerproces en zelfvertrouwen van de kinderen en jongeren en daardoor zie je ze groeien. Dat maakt het werk zo mooi! Leren vanuit plezierbeleving is een heel belangrijk uitgangspunt bij Carehouse en daar kan ik mijn volledig in vinden. Ik werk met veel enthousiasme en plezier bij Carehouse en hoop jullie daar snel te zien!

Wietsma, Elise

Elise Wietsma

Hi! Mijn naam is Elise. Ik zit nu mijn derde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier volg ik de afstudeerrichting Jeugdzorgwerker en hiervoor zal ik dit jaar stage gaan lopen bij CareHouse Haarlem. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier ervaren in hun ontwikkeling en dit is onder andere waarom de visie van CareHouse goed bij mij past. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het werken met de doelgroep!