Haarlem

Bloemendaalseweg 169
2061 CJ Bloemendaal
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Bakker, Simone

Simone Bakker

Hoi! Mijn naam is Simone en ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens en na mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren. Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Carehouse. Wat ik mooi vind aan het werken bij Carehouse, is dat er in kleine stapjes aan verschillende doelen gewerkt wordt en waar positiviteit voorop staat.

Beek, Jaël

Jaël Beek

Hoi! Ik ben Jaël en na mijn stage bij CareHouse ben ik hier blijven werken. Ik heb de opleiding Pedagogiek gevolgd met als uitstroombestemming de jeugdzorg. CareHouse spreekt mij enorm aan door de positiviteit die de organisatie uitstraalt. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugdigen en ze helpen groeien. Ik heb ontzettend veel zin om samen met de enthousiaste collega’s en de kinderen aan de slag te gaan!

Duineveld, Robin

Robin Duineveld

Hoi! Mijn naam is Robin. Ik zit nu in het derde jaar van mijn studie Social Work aan de Hogeschool Leiden, en ben dit jaar begonnen als stagiair bij CareHouse. Ik vind het nu al erg leuk om te werken met de verschillende groepen hier, en het enthousiaste team maakt het werk nog een stuk leuker. Ik vind vooral de positieve en huiselijke sfeer die hier hangt erg fijn. Ik heb dan ook veel zin om hier het komende jaar stage te gaan lopen en zo veel mogelijk te leren!

Kruit, Lennaerd

Lennaerd Kruit

Hoi! Mijn naam is Lennaerd en ik loop dit jaar stage bij CareHouse Haarlem. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in het derde leerjaar. De werkwijze van CareHouse spreekt mij enorm aan omdat zij werken vanuit een positieve benadering waarbij de focus ligt op succeservaringen. De kinderen worden op deze wijze in hun kracht gezet. Daarnaast wordt er gewerkt met verschillende doelgroepen wat het werk leuk en divers maakt. Ik kijk er naar uit om dit jaar aan de slag te gaan!

Leersum, Inge van

Inge van Leersum

Hai! Ik ben Inge en ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Ik werk sinds oktober 2020 voor CareHouse Haarlem. Wat mij aanspreekt bij CareHouse is de ontwikkeling van kinderen en jongeren te kunnen stimuleren. Hen de juiste begeleiding te kunnen bieden, om zo hun zelfstandigheid/zelfredzaamheid te vergroten. Ik vind het leuk dat ik de kans krijg bij CareHouse om met verschillende doelgroepen te gaan werken en hoop veel ervaring op te kunnen doen!

Machielsen, Tessa

Tessa Machielsen

Hoi, ik ben Tessa. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. In 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij Carehouse en inmmidels werk ik met veel plezier als zorgcoördinerend pegagogisch hulpverlener/casemanager. Ik krijg energie van de eerlijkheid en het enthousiasme van kinderen, het plezier wat zij beleven aan de begeleiding, maar ook de lastige momenten en hier iets in kunnen betekenen is waardevol voor mij.

Oene, Jaimy van

Jaimy van Oene

Hallo! Ik ben Jaimy en ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als jongerencoach in Amsterdam en heb ik op een woongroep gewerkt als begeleider LVB kind/jeugd. Sinds januari 2019 ben ik gestart bij Carehouse Haarlem. Ik vind het leuk om groei te zien bij de kinderen waarmee ik werk. Door middel van positieve coaching, tips en ondersteuning te bieden, hoop ik het beste uit de ander te halen en ze daarmee verder te laten groeien.

Phaff - Brouwer De Koning, Christel

Christel Phaff - Brouwer De Koning

Mijn naam is Christel en ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Maatschappelijk Werkster. Daarvoor heb ik de Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd. Totdat CareHouse op mijn pad kwam en ik mijn kans heb gegrepen om hier te gaan werken. Door steeds kleine successen te behalen, zie je ze groeien. Al is het soms een uitdaging, iedereen verdient een plek in de maatschappij waar hij/zij gelukkig kan zijn! Ik hoop jullie snel te zien in Haarlem!

Reijnders, Eline

Eline Reijnders

Hai, ik ben Eline. In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik als gezinscoach gewerkt. In juni 2020 ben ik gestart bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener/ casemanager. Ik vind het een uitdaging om kinderen te kunnen ondersteunen bij hun sociaal/emotionele ontwikkeling en hen hierbij positief te coachen. Het geeft mij voldoening om kinderen een groei te zien doormaken. Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel enthousiasme doe!

Rixel, Elissa van

Elissa van Rixel

Hallo, ik ben Elissa. Afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de hoge school Inholland. Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij CareHouse Haarlem. Ik doe mijn werk als zorgcoördinator met heel veel plezier en enthousiasme. De positieve methodiek die CareHouse gebruikt bij het begeleiden van de kinderen, jongeren en hun ouders spreekt mij erg aan en past goed bij mijn persoonlijkheid. De diversiteit aan hulpvragen maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Ruijter, Paula de

Paula de Ruijter

Hi! Ik ben Paula, en ik ben afgestudeerd als pedagoog. Tijdens mijn studie heb ik verschillende ervaringen opgedaan met het werken met kinderen en jongeren. CareHouse past bij mijn visie om op een positieve en plezierige manier bij te dragen aan de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren. Hoe klein of groot de stappen in de ontwikkeling ook zijn, ik zie het als een interessante en leuke uitdaging om het beste eruit te halen. Ik kijk er naar uit om iedereen te begeleiden waar dat nodig is.

Schoorl, Francis

Francis Schoorl

Hoi, mijn naam is Francis. Ik ben in 2018 afgestudeerd als pedagoog. Ik ben na mijn stage bij Carehouse Haarlem blijven werken als vaste begeleider en casemanager. Ik begeleid jongeren individueel en werk op de WIO groepen waar ik jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 21 begeleidt. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren door de positieve methodiek groeien in het behalen van hun leerdoelen en trots zijn op hun prestaties!

Siegers, Boy

Boy Siegers

Hallo, Ik ben Boy Siegers. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben sinds September stagiair bij Carehouse. De leuk-leren methode van Carehouse sluit aan bij de leeftijdsgroep en is gericht op het positieve. Dit is precies hoe ik in het leven sta en wat ik kinderen van jongs af aan mee wil geven. Ik begin dit jaar dan ook met veel motivatie en energie om samen met mijn collega’s aan het werk te gaan.

Struiksma, Goldie

Goldie Struiksma

Hoi! Mijn naam is Goldie. Ik ben nu twee jaar werkzaam bij CareHouse en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Het werk is erg divers waardoor je elke dag nieuwe dingen leert en de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat ik zelf heel erg leuk vindt, is dat CareHouse positief gericht werkt. Hierdoor is het voor de cliënten leuk om te leren. Ik kijk er naar uit om nog veel cliënten te begeleiden!

Verdonk, Zoë

Zoë Verdonk

Hoi! Mijn naam is Zoë. Ik ben in 2017 afgestudeerd in de opleiding SPH. Als begeleider bij Carehouse lever je een positieve bijdrage aan het leerproces en zelfvertrouwen van de kinderen en jongeren en daardoor zie je ze groeien. Dat maakt het werk zo mooi! Leren vanuit plezierbeleving is een heel belangrijk uitgangspunt bij Carehouse en daar kan ik mijn volledig in vinden. Ik werk met veel enthousiasme en plezier bij Carehouse en hoop jullie daar snel te zien!

Wietsma, Elise

Elise Wietsma

Hi! Mijn naam is Elise. Ik zit nu in mijn vierde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier volg ik de afstudeerrichting Jeugdzorgwerker. Afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij CareHouse Haarlem en nu ga ik aan de slag als ondersteunend pedagogisch medewerker/casemanager. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier ervaren in hun ontwikkeling, dit is onder andere waarom de visie van CareHouse goed bij mij past. Ik werk met veel enthousiasme met de doelgroep en ik hoop hier veel ervaringen op te kunnen doen!