Haarlem

Bloemendaalseweg 169
2061 CJ Bloemendaal
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Beek, Jaël

Jaël Beek

Hoi! Ik ben Jaël en na mijn stage bij CareHouse ben ik hier blijven werken. Ik heb de opleiding Pedagogiek gevolgd met als uitstroombestemming de jeugdzorg. CareHouse spreekt mij enorm aan door de positiviteit die de organisatie uitstraalt. Ik wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugdigen en ze helpen groeien. Ik heb ontzettend veel zin om samen met de enthousiaste collega’s en de kinderen aan de slag te gaan!

Bijster, Ward

Ward Bijster

Hoi! Ik ben Ward en heb het geluk dat ik mag afstuderen bij Carehouse. De organisatie sprak mij meteen al vanaf het begin aan mede door het professionele, gedreven en warme team. Maar ook de brede benadering en expertise die uitdragen wordt sluit erg mooi aan op mijn eigen visie. Zo gaan ze hier uit van het positieve, wordt er gedacht vanuit de kracht van het kind. Maar wordt ook de omgeving betrokken in de begeleiding. Ik hoop hier dan ook veel te leren en bij te dragen aan de groei die de kinderen en jongeren hier doormaken.

Carrilho, Marciano

Marciano Carrilho

Hallo mooie mensen, Mijn naam is Marciano Roberto Carrilho, 25 jaar en stagiair bij CareHouse. Ik studeer Pedagogiek en ben in het dagelijks leven veel bezig met vrijwilligerswerk gericht op jongeren. Ik ben een voorstander van een oprechte positieve aanpak waarbij je investeert in krachten en talenten. Klinkt misschien zweverig, maar in de praktijk toch best heel leuk! Verder ben ik een muziekfanaat en houd ik van zingen, dus dat doe ik ook zo nu en dan met een bandje. Ik heb echt heel veel zin in deze stage en om jullie te ontmoeten! Tot snel!

Couwenberg, Rosanne

Rosanne Couwenberg

Hoi, ik ben Rosanne! Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch hulpverlener. Na de kinderopvang en een kantoorbaan, ben ik nu werkzaam als pedagogisch medewerker bij Carehouse. Wat mij aanspreekt in Carehouse is de afwisseling in werkzaamheden, elk kind en elk gezin is anders. Carehouse heeft een heel positieve benadering, waardoor kinderen het leuk vinden om naar Carehouse te komen. Dit maakt het werken bij Carehouse nog leuker en dankbaarder!

Duineveld, Robin

Robin Duineveld

Hoi! Mijn naam is Robin. Ik zit nu in het vierde jaar van mijn studie Social Work aan de Hogeschool Leiden, en ik heb vorig jaar met veel plezier stage gelopen bij Carehouse Haarlem. Zo veel zelfs dat ik gelukkig ook gevraagd ben om te blijven en hier ben ik! Het werken met de verschillende groepen vind ik erg leuk, dit in combinatie met het leuke team aan collega's wat er rondloopt zorgt ervoor dat ik veel plezier heb tijdens het werk. Ik vind vooral de positieve en huiselijke sfeer die hier heerst erg fijn. Aankomend jaar ga ik dan ook mijn studie afmaken en blijf ik met enthousiasme de groepen begeleiden!

Jaasma, Rianne

Rianne Jaasma

Hey! Ik ben Rianne, ik ben 23 jaar en ik doe de opleiding Pedagogiek. Het aankomende jaar ben ik stagiaire bij CareHouse. Ik heb al stage gelopen bij een basisschool en praktijkschool in de omgeving Hoorn. Verder ben ik gek op sporten, muziek maken en gezelligheid. Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten.

Leersum, Inge van

Inge van Leersum

Hai! Ik ben Inge en ben afgestudeerd als HBO pedagoog. Ik werk sinds oktober 2020 voor CareHouse Haarlem. Wat mij aanspreekt bij CareHouse is de ontwikkeling van kinderen en jongeren te kunnen stimuleren. Hen de juiste begeleiding te kunnen bieden, om zo hun zelfstandigheid/zelfredzaamheid te vergroten. Ik vind het leuk dat ik de kans krijg bij CareHouse om met verschillende doelgroepen te gaan werken en hoop veel ervaring op te kunnen doen!

Machielsen, Tessa

Tessa Machielsen

Hoi, ik ben Tessa. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoog aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam. In 2016 ben ik als stagiaire begonnen bij Carehouse en inmmidels werk ik met veel plezier als zorgcoördinerend pegagogisch hulpverlener/casemanager. Ik krijg energie van de eerlijkheid en het enthousiasme van kinderen, het plezier wat zij beleven aan de begeleiding, maar ook de lastige momenten en hier iets in kunnen betekenen is waardevol voor mij.

Oene, Jaimy van

Jaimy van Oene

Hallo! Ik ben Jaimy en ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als jongerencoach in Amsterdam en heb ik op een woongroep gewerkt als begeleider LVB kind/jeugd. Sinds januari 2019 ben ik gestart bij Carehouse Haarlem. Ik vind het leuk om groei te zien bij de kinderen waarmee ik werk. Door middel van positieve coaching, tips en ondersteuning te bieden, hoop ik het beste uit de ander te halen en ze daarmee verder te laten groeien.

Panjer, Carien

Carien Panjer

Hoi, Mijn naam is Carien Panjer en ik ben in 2017 afgestudeerd aan de opleiding SPH op hogeschool Inholland in Alkmaar. Tijdens mijn opleiding heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren. Vanaf mei 2022 ben ik werkzaam bij Care House in Haarlem. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!

Reijnders, Eline

Eline Reijnders

Hai, ik ben Eline. In 2019 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na mijn studie heb ik als gezinscoach gewerkt. In juni 2020 ben ik gestart bij CareHouse als pedagogisch hulpverlener/casemanager. Ik vind het een uitdaging om kinderen te kunnen ondersteunen bij hun sociaal/emotionele ontwikkeling en hen hierbij positief te coachen. Het geeft mij voldoening om kinderen een groei te zien doormaken. Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel enthousiasme doe!

Rixel, Elissa van

Elissa van Rixel

Hallo, ik ben Elissa. Afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener aan de hoge school Inholland. Sinds september 2014 ben ik werkzaam bij CareHouse Haarlem. Ik doe mijn werk als zorgcoördinator met heel veel plezier en enthousiasme. De positieve methodiek die CareHouse gebruikt bij het begeleiden van de kinderen, jongeren en hun ouders spreekt mij erg aan en past goed bij mijn persoonlijkheid. De diversiteit aan hulpvragen maakt het werk voor mij afwisselend en uitdagend.

Ruijter, Paula de

Paula de Ruijter

Hi! Ik ben Paula, en ik ben afgestudeerd als pedagoog. Tijdens mijn studie heb ik verschillende ervaringen opgedaan met het werken met kinderen en jongeren. CareHouse past bij mijn visie om op een positieve en plezierige manier bij te dragen aan de zelfredzaamheid van kinderen en jongeren. Hoe klein of groot de stappen in de ontwikkeling ook zijn, ik zie het als een interessante en leuke uitdaging om het beste eruit te halen. Ik kijk er naar uit om iedereen te begeleiden waar dat nodig is.

Schoorl, Francis

Francis Schoorl

Hoi, mijn naam is Francis. Ik ben in 2018 afgestudeerd als pedagoog. Ik ben na mijn stage bij Carehouse Haarlem blijven werken als vaste begeleider en casemanager. Ik begeleid jongeren individueel en werk op de WIO groepen waar ik jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 21 begeleidt. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen en jongeren door de positieve methodiek groeien in het behalen van hun leerdoelen en trots zijn op hun prestaties!

Schuiten, Anouk

Anouk Schuiten

Mijn naam is Anouk en ik ben werkzaam bij Carehouse Haarlem. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het geven van trainingen op het mbo onderwijs, coachen en begeleiden van jongeren en heb ik mij tijdens mijn studie Pedagogiek verdiept in onderwerpen zoals: seksuele vorming en mindful communiceren. We gaan uit van de eigen kracht en kijken samen naar de mogelijkheden van kind en ouder. Ik hoop je snel te leren kennen en veel van je te leren. Tot snel!

Swaalf, Josephine

Josephine Swaalf

Hoi, mijn naam is Josephine. Ik ben afgestudeerd als sociaal werker aan de hogeschool Inholland in Haarlem. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als jeugdzorgwerker in de residentiële zorg waarbij ik zowel de jongeren als de ouders en andere betrokkenen begeleidde. Vanaf september 2022 ben ik werkzaam bij CareHouse. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen aan de slag te gaan en zowel de jongeren als de ouders hier begeleiding bij te geven.

Tol, Merel van der

Merel van der Tol

Hallo! Ik ben Merel, afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik heb verschillende ervaringen opgedaan in het werken met kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen. Ik vind het leuk om met elkaar uit te gaan zoeken wat de talenten zijn en waar de interesses liggen van de kinderen en jongeren. Het mooie aan CareHouse vind ik dat er écht naar ieder individu gekeken en geluisterd wordt, wat heeft een ieder nodig om te groeien. Ik heb zin om op een positieve en enthousiaste manier met elkaar aan de slag te gaan!