Hilversum

's-Gravelandseweg 8E
1211 BR Hilversum
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Groot, Maaike de

Maaike de Groot

Hallo! Mijn naam is Maaike de Groot en ik ben een afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener. Sinds september 2019 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Carehouse Hilversum. Wat mij aanspreekt binnen de werkwijze van Carehouse is de positieve benadering die centraal staat. Deze positieve benadering zet ik in binnen mijn werk bij Kids@Home en binnen individuele begeleidingen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Holland - Verboom, Mariëlle van

Mariëlle van Holland - Verboom

Hoi! Ik ben Mariëlle van Holland, afgestudeerd pedagoog. Sinds januari 2018 werk ik bij Carehouse Hilversum. Het geeft mij energie om te zien dat kinderen/jongeren een groei in hun ontwikkeling doormaken. Ieder kind is uniek, waardoor ik het als uitdaging zie om op zoek te gaan naar de eigen kracht van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zijn eigen krachten ontdekt, waardoor hij met een goed gevoel naar zichzelf kan kijken. Ik hoop jou snel te zien!

Poel, Aline van der

Aline van der Poel

Hoi! Ik ben Aline van der Poel. Sinds juli 2021 werk ik als ambulante begeleider bij CareHouse Hilversum. In mijn begeleiding vind ik het belangrijk te focussen op wat er goed gaat en wat de krachten van een kind of jongere zijn. Door met die positieve insteek nieuwe/spannende situaties aan te gaan en succeservaringen op te doen en deze succeservaringen te vieren, zie je het zelfvertrouwen groeien en zie de kinderen/jongeren trots worden op zichzelf. Daar doe ik het voor!

Ros, Romy

Romy Ros

Hi, ik ben Romy! In 2017 heb ik de bachelor Social Work succesvol afgerond en in januari 2019 ben ik bij CareHouse aan de slag gegaan als pedagogisch hulpverlener. Ik werk met veel plezier mee aan de groei en ontwikkeling van kinderen/jongeren en hun ouders. Ik geef zowel individuele als groepsbegeleiding voor de doelgroepen Kids@Home en Workt It Out. Hierbij zet ik mijn positiviteit in en ga ik uit van ieder zijn eigen kracht. Zie ik jou snel?!

Stipdonk, Maartje van

Maartje van Stipdonk

Hoi! Ik ben Maartje. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse, waar ik diverse vormen van begeleiding geef. Ik sta volledig achter de visie dat begeleiding gericht moet zijn op het vergroten van zelfstandigheid, én dat leren leuk kan zijn. Hiervoor zet ik graag mijn speelse en positieve karakter in. Ik vind het super een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijke inzet om positieve verandering te laten groeien.