Hilversum

's-Gravelandseweg 8E
1211 BR Hilversum
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Holland, Mariëlle van

Mariëlle van Holland

Hoi! Ik ben Mariëlle van Holland, afgestudeerd pedagoog. Sinds januari 2018 werk ik bij Carehouse Hilversum. Het geeft mij energie om te zien dat kinderen/jongeren een groei in hun ontwikkeling doormaken. Ieder kind is uniek, waardoor ik het als uitdaging zie om op zoek te gaan naar de eigen kracht van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zijn eigen krachten ontdekt, waardoor hij met een goed gevoel naar zichzelf kan kijken. Ik hoop jou snel te zien!

Jager, Meike

Meike Jager

Hoi! Ik ben Meike en ik werk sinds september 2022 bij CareHouse als Pedagogisch Hulpverlener. Ik ben afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen te werken en te zien wat voor groei zij kunnen doormaken. Hier help ik dan ook graag op een fijne, positieve en leuke manier bij. Ik vind het belangrijk om de kwaliteiten van een kind in kaart te brengen en te helpen deze goed te kunnen inzetten. Ik hoop dit snel samen met jou te kunnen doen!

Krijger, Frida

Frida Krijger

Hi! Ik ben Frida. Ik woon in Amsterdam en werk met veel plezier bij Carehouse. Naast mijn huidige studie aan de Lerarenopleiding heb ik een aantal jaren geleden mijn Bachelor Diploma gehaald in Social Work and Child Development. Het is mijn doel om zoveel mogelijk met kinderen te bereiken waarbij ik graag mijn creativiteit en enthousiasme overbreng. Ieder kind leert op zijn of haar eigen manier. Ik vind het dan ook belangrijk om te zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten die aansluiten bij de interesses van het kind en een veilige, gezellige leeromgeving! Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Mertens - Rijneveld, Marlinde

Marlinde Mertens - Rijneveld

Hoi! Ik ben Marlinde Mertens en sinds augustus 2022 werkzaam bij CareHouse als Pedagogisch Hulpverlener. In 2016 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond en heb toen 6 jaar ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs waar ik kinderen heb begeleid om het plezier in leren terug te laten vinden. Dit wil ik graag terug laten komen in het werken bij CareHouse waar ik zowel groepsbegeleiding als individuele begeleiding geef. Ik geloof in de eigen kracht van kinderen met soms net dat extra steuntje in de rug. Dit wil ik graag voor jou zijn!

Poel, Aline van der

Aline van der Poel

Hoi! Ik ben Aline van der Poel. Sinds juli 2021 werk ik als ambulante begeleider bij CareHouse Hilversum. In mijn begeleiding vind ik het belangrijk te focussen op wat er goed gaat en wat de krachten van een kind of jongere zijn. Door met die positieve insteek nieuwe/spannende situaties aan te gaan en succeservaringen op te doen en deze succeservaringen te vieren, zie je het zelfvertrouwen groeien en zie de kinderen/jongeren trots worden op zichzelf. Daar doe ik het voor!

Ros, Romy

Romy Ros

Hi, ik ben Romy! In 2017 heb ik de bachelor Social Work succesvol afgerond en in januari 2019 ben ik bij CareHouse aan de slag gegaan als pedagogisch hulpverlener. Ik werk met veel plezier mee aan de groei en ontwikkeling van kinderen/jongeren en hun ouders. Ik geef zowel individuele als groepsbegeleiding voor de doelgroepen Kids@Home en Workt It Out. Hierbij zet ik mijn positiviteit in en ga ik uit van ieder zijn eigen kracht. Zie ik jou snel?!