Hilversum

Wandelpad 26
1211 GN Hilversum
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Groot, Maaike de

Maaike de Groot

Hallo! Mijn naam is Maaike de Groot en ik ben een afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener. Sinds september 2019 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Carehouse Hilversum. Wat mij aanspreekt binnen de werkwijze van Carehouse is de positieve benadering die centraal staat. Deze positieve benadering zet ik in binnen mijn werk bij Kids@Home en binnen individuele begeleidingen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Holland, Mariëlle van

Mariëlle van Holland

Hoi! Ik ben Mariëlle van Holland, afgestudeerd pedagoog. Sinds januari 2018 werk ik bij Carehouse Hilversum. Het geeft mij energie om te zien dat kinderen/jongeren een groei in hun ontwikkeling doormaken. Ieder kind is uniek, waardoor ik het als uitdaging zie om op zoek te gaan naar de eigen kracht van het kind. Ik vind het belangrijk dat een kind zijn eigen krachten ontdekt, waardoor hij met een goed gevoel naar zichzelf kan kijken. Ik hoop jou snel te zien!

Ros, Romy

Romy Ros

Hi, ik ben Romy! In 2017 heb ik de bachelor Social Work succesvol afgerond en in januari 2019 ben ik bij CareHouse aan de slag gegaan als pedagogisch hulpverlener. Ik werk met veel plezier mee aan de groei en ontwikkeling van kinderen/jongeren en hun ouders. Ik geef zowel individuele als groepsbegeleiding voor de doelgroepen Kids@Home en Workt It Out. Hierbij zet ik mijn positiviteit in en ga ik uit van ieder zijn eigen kracht. Zie ik jou snel?!

Slagmaat, Claire van

Claire van Slagmaat

Dag allemaal, Sinds 2015 ben ik als pedagogisch hulpverlener en casemanager werkzaam bij Carehouse Hilversum. Binnen Carehouse ben ik werkzaam bij Kids@Home, Work It Out en bied ik individuele begeleidingen. Na het afronden van mijn Master Orthopedagogiek ben ik ook als basispsycholoog en vestigingsmanager aan de slag gegaan voor De OpgroeiPraktijk. De OpgroeiPraktijk biedt basis en specialistische GGZ trajecten en heeft een intensieve samenwerking met Carehouse. Door mijn dubbelfunctie kan ik cliënten ondersteunen vanaf de start van de diagnostiekfase, naar een behandeltraject en met hen uitstromen naar een lichtere vorm van begeleiding. Het werken binnen Carehouse en De OpgroeiPraktijk spreekt mij aan door de positieve laagdrempelige insteek. Het aanleren van nieuwe vaardigheden wordt vaak ervaren als moeizaam, maar door dit op een positieve manier aan te bieden en de krachten van een persoon naar voren te halen wordt het leren weer leuk. Hopelijk tot snel bij Carehouse en De OpgroeiPraktijk Hilversum!

Stipdonk, Maartje van

Maartje van Stipdonk

Hoi! Ik ben Maartje. Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Carehouse, waar ik diverse vormen van begeleiding geef. Ik sta volledig achter de visie dat begeleiding gericht moet zijn op het vergroten van zelfstandigheid, én dat leren leuk kan zijn. Hiervoor zet ik graag mijn speelse en positieve karakter in. Ik vind het super een bijdrage te kunnen leveren aan de gezamenlijke inzet om positieve verandering te laten groeien.