Hoorn

Kievit 114
1628 ER Hoorn
Tel. 088-1232660
E-mail: info@carehouse.nl

Carousel Image
Carousel Image
Carousel Image

Onze medewerkers


Commandeur, Esmée

Esmée Commandeur

Hoi! Mijn naam is Esmée Commandeur. Op dit moment werk ik met veel plezier bij CareHouse Hoorn en volg ik de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. De opleiding Pedagogiek heb ik gekozen omdat ik het super leuk vind om met kinderen en jongeren te werken. Het werken bij CareHouse Hoorn vind ik vooral leuk door de positieve kijk die wordt gehanteerd. Dit probeer ik zoveel mogelijk in te zetten tijdens het begeleiden van de kinderen en jongeren.

Diepen, Leonie van

Leonie van Diepen

Hoi! Mijn naam is Leonie. Ik ben sinds 2012 werkzaam op onze vestiging in Hoorn. Ik ben hier gestart als stagiaire en na een hele leuke en leerzame stage ben ik aan de slag gegaan als Pedagogisch Hulpverlener en zorgcoördinator. Inmiddels werk ik hier al jaren met heel veel plezier! Werken vanuit de visie van Carehouse, kinderen en jongeren kunnen helpen in hun ontwikkeling en zien groeien in hun (sociale)vaardigheden geeft mij een goed gevoel en maakt mijn werk erg leuk en dankbaar.

Ettes, Jessy

Jessy Ettes

Hallo! Mijn naam is Jessy Ettes. In 2015 heb ik de opleiding Pedagogiek afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds juni 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn en sta ik op de groep bij zowel Kids at Home als bij Work it Out. Samen met kinderen op een positieve manier werken aan hun leerdoelen vindt ik leuk en uitdagend. Elk kind is anders en moet zich op zijn eigen manier ontwikkelen.

Hoekstra, Anouk

Anouk Hoekstra

Mijn naam is Anouk Hoekstra en ik loop sinds februari 2020 stage bij Carehouse in Hoorn. Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlener op Inholland Alkmaar en heb het uitstroomprofiel Jeugd gekozen. Het werken met kinderen spreekt mij erg aan en ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen gebruik maken van hun eigen kwaliteiten en zichzelf hierin ontwikkelen. Ik ga dan ook met veel plezier aan de slag dit komende jaar!

Köhne, Liënne

Liënne Köhne

Hallo! Mijn naam is Liënne Köhne, in juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek. Ik ben sinds augustus 2015 werkzaam bij zowel Kids at Home als bij Work it Out Hoorn. In dit werk dagen de kinderen en jongeren mij uit om mijn pedagogische aanpak aan te passen op ieder individu en zijn of haar hulpvraag. Het kunnen bijdragen aan het behalen van de leerdoelen van de kinderen en jongeren vind ik super om te ervaren! Door de positieve benadering die bij Carehouse centraal staat zie ik de kinderen groeien in hun zelfvertrouwen.

Koolhaas, Eline

Eline Koolhaas

Mijn naam is Eline Koolhaas. Vanaf juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam in de richting Pedagogiek. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Meerdere dagen per week geef ik groepsbegeleiding en individuele begeleiding. Op een positieve manier werken aan de doelen van de kinderen maakt dit werk erg leuk. Zien dat de kinderen hierdoor groeien is een verrijking van het werk. Het is een uitdaging om hier iets aan bij te mogen dragen.

Kuller, Joyce

Joyce Kuller

Mijn naam is Joyce en sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn. Na ruim 10 jaar kinderopvang vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en wilde ik meer met mijn pedagogische achtergrond. Na een korte zoektocht kwam Carehouse op mijn pad. De afwisseling in het werken met kinderen sprak mij erg aan. Doordat wij kinderen zowel in een individuele als in een groepssetting begeleiden, zien wij meerdere aspecten van een kind. Vooral tijdens de groepsbegeleidingen merk je aan kinderen dat zij zich, door de leuk leren methode, bewuster worden van hun eigen gedrag en hun manier van communiceren. Dit is ontzettend mooi om te zien.

Lang, Fenna de

Fenna de Lang

Hoi! Mijn naam is Fenna. Na een jaar stage te hebben gelopen bij Work It Out Amsterdam en een jaar gewerkt te hebben bij Carehouse Hoorn als casemanager, ben ik nu werkzaam als flexer binnen heel Carehouse. Alle soorten groepsbegeleiding, van At the Start tot Work It Out/My Own Life, heb ik mogen meedraaien. Hierdoor ben ik breed inzetbaar als flexer. Wie weet tot snel!

Lee, Eline van

Eline van Lee

Sinds oktober 2018 werk ik bij Carehouse Hoorn. In de zomer van 2019 ben ik afgestuurd als Pedagoog. Momenteel sta ik op de Kids at Home en Work it Out groepen, daarnaast geeft ik schoolbegeleiding. Het werken met kinderen en jongeren is nooit het hetzelfde waardoor dit een uitdaging blijft. De meeste kinderen die bij ons komen hebben een diagnose, ik vind het belangrijk om bij ieder kind te blijven kijken naar zijn of haar kwaliteiten. In de praktijk vind ik het van belang dat er op maat hulp geboden wordt aan de kinderen en hun gezin. Het is mooi om te zien welke groei en ontwikkeling de kinderen bij ons doormaken.

Napel, Marjolein ten

Marjolein ten Napel

Hallo ! Mijn naam is Marjolein ten Napel. Ik ben werkzaam als stagiaire bij Carehouse Hoorn. In februari 2020 ben ik op deze stageplek begonnen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening op de Hogeschool Inholland Alkmaar. In het derde en vierde jaar, waar ik nu mee bezig ben, specialiseer ik mij in het uitstroomprofiel Jeugd. Carehouse is een leuke en fijne stageplek. Ik heb het hier erg naar mijn zin met alle kinderen en collega's. Het trekt mij dat Carehouse Hoorn op een leuke, positieve manier aan de slag gaan. Samen met de kinderen die langskomen werk ik graag aan hun doelen en maken we daarbij veel plezier!

Opdam, Marije

Marije Opdam

Hoi! Mijn naam is Marije en heb voor de zomer van 2020 de opleiding Pedagogiek afgerond aan Hogeschool Inholland Amsterdam. Vanaf november 2020 ben ik werkzaam bij Carehouse Hoorn en heb heel veel zin om hier aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt bij Carehouse is de ontwikkeling van kinderen en jongeren stimuleren en hen daarbij positief coachen. Ik zie het als een uitdaging om de zelfstandigheid/zelfredzaamheid van de kinderen en jongeren te vergroten. Ik ga zowel werken op de Kids at Home als de Work it Out groepen en hoop hier veel ervaring op te kunnen doen!

Punt, Mariechella

Mariechella Punt

Hoi, ik ben Mariechella Punt. In 2015 ben ik afgestuurd aan de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Van Amsterdam. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij Carehouse. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen meer leren als ze plezier beleven en op een positieve manier worden benaderd. Samen kijken naar de kwaliteiten van ieder kind en hen zien groeien in het eigen maken van (nieuwe) vaardigheden en het krijgen van meer zelfvertrouwen, motiveren mij enorm en hier haal ik mijn plezier uit.

Versnel - Buijsman, Marloes

Marloes Versnel - Buijsman